Česta pitanja

 

PLAĆANJA & POVRAĆAJ

Koje metode i tipove plaćanja omogućavate?
U Marc Cain online store-u omogućeno je plaćanje platnim karticama na sledeće načine:
- Mastercard 
- Maestro
- Visa 
- PayPal

Da li mogu da promenim porudžbinu?

Po završetku kupovine, poslaćemo vam e-poruku sa potvrdom sa detaljima kupovine. Ako je vaša porudžbina već poslata, ne može se otkazati ili promeniti.

Da li je moja kupovina sigurna?
Jedan od naših glavnih prioriteta je sigurnost na mreži za naše on-line kupce. Nastojimo da pružimo pouzdano, kvalitetno, stabilno i pre svega sigurno okruženje za kupovinu putem interneta. 

 

SLANJE

Koji su načini slanja robe?
U postupku poručivanja su prikazani mogući načini slanja robe, troškovi isporuke i procenjeno vreme isporuke robe. Isporuka robe moguća je na sledeće načine: preuzimanjem u Marc Cain Store-u, kućna dostava - standardna isporuka preko kurirske službe.

Koliki je trošak isporuke?
Troškovi isporuke variraju u zavisnosti od načina isporuke robe:

Preuzimanje u Marc Cain Store-u je besplatno.

Standardna isporuka, 5 radnih dana - besplatno.


Da li mogu da pratim status svoje porudžbine?
Putem e-mail-a ćete dobiti obaveštenje o vašoj pošiljci zajedno sa brojem za praćenje vašeg paketa. Preko veb stranice službe za isporuku možete pratiti gde se Vaša pošiljka trenutno nalazi i kada je predviđeno vreme isporuke.

 

POVRAT ROBE                                                                                                

Kako mogu da vratim kupljenu robu?
Kupljenu robu možete vratiti u roku od 14 dana od dana prijema naručenih prozvoda. Roba koju želite da vratite mora da sadrži kopiju računa i detalje za povraćaj novca. Roba se mora vratiti neoštećena i u istoj količini. Opcija povrata se ne odnosi na već korišćene proizvode i proizvode koji više nisu originalno upakovani. Roba se mora vratiti u originalnom pakovanju.Troškove vraćanja robe snosi kupac,osim u slučaju kada je razlog povraćaja greška prodavca.
Robu možete, putem odabrane kurirske službe, o svom trošku ili besplatno doneti u prodavnicu na  adresu:

Marc Cain Butik BW Galerija , Bulevar Vudroa Vilsona 12 , 11000  Beograd

Kada primam povrat novca ako vratim proizvod?
U slučaju povrata proizvoda, novac će Vam biti vraćen najkasnije u roku od 3 do 14 dana od prijema vraćene robe, na način plaćanja koji je korišćen prilikom kupovine. Kada primimo robu, bićete obavešteni putem e-maila. Povrat novca traje do 14 radnih dana da bi se prikazao na vašem računu zbog različitog vremena obrade između pružaoca usluga plaćanja. 

Kako mogu da zamenim kupljeni proizvod?
Ako želite kupljeni proizvod da zamenite za drugi, morate da ga vratite i izvršite novu kupovinu.

 

AUTENTIČNOST PROIZVODA

Da li su svi proizvodi u internet prodavnici autentični? Kao ovlašćeni prodavac na internetu Trgovac prodaje samo autentične proizvode.

 

MARC CAIN LOYALTY CARD

Mogu li da koristim pogodnosti članstva na kartici lojalnosti prilikom online kupovine?
Trenutno članovi naših loyalty kartica svoje stečene pogodnosti mogu koristiti samo u našem butiku. Uskoro ćemo omogućiti i korišćenje pogodnosti kartica putem internet prodavnice.

E-VESTI

Želim da se prijavim za primanje E-vesti.
Ako se želite prijaviti na E-vesti, ispunite obrazac u iskačućem prozoru sa svojom adresom E-pošte.

Kako se mogu odjaviti od primanja E-vesti?

Možete se odjaviti od primanja E-vesti u bilo koje vreme. Da biste to učinili, dovoljno je da kliknete na "odjava" u podnožju primljenih vesti.

PROMOCIJE

Da li se popusti sabiraju ?
Popusti, promotivni kodovi i druge pogodnosti se ne sabiraju, osim ako u Internet prodavnici nije izričito navedeno drugačije.

 

Kako da koristim kod za popust?

Kodove za popust ili kupone za Internet prodavnicu mogu da koriste i gosti i registrovani kupci Internet prodavnice. Da biste koristili kupon, prvo morate odabrati željeni proizvod (e), zatim kliknuti na korpu i nastaviti do „Plaćanje“. Prikazaće se opcija „Kod za popust“, gde je potrebno da u polje unesete kod i kliknete na dugme „Upotrebi kod". Program će zatim izračunati popust.